Promotie Batibouw Outdoor Batibouw promo Sunprotection

Geniet nu van de Batibouwacties op ons Outdoor gamma

Met een Renson terrasoverkapping kiest u voor optimaal leefcomfort ongeacht het weer.  U geniet van een aangename en stijlvolle buitenleefruimte het hele jaar door.

Wilt u genieten van de Batibouwacties*? Onze Ambassadors helpen u graag verder!

Promotie Batibouw Algarve

Algarve-pack


Bij aankoop van een Algarve terrasoverkapping krijgt u de tweede ledlamel gratis (Max. één ledlamel gratis per dakdeel).

Promotie Batibouw Camargue

Camargue-pack


Bij aankoop van een Camargue terrasoverkapping krijgt u de tweede ledlamel gratis en elke tweede geïntegreerde Fixscreen zij-invulling aan de helft van de prijs (Max. één ledlamel gratis per dakdeel).

Promotie Batibouw Skye

Skye-pack


Bij aankoop van een Skye terrasoverkapping krijgt u de tweede Updown led gratis en elke tweede geïntegreerde Fixscreen zij-invulling aan de helft van de prijs (Max. één Updown led gratis per dakdeel).

Promotie Batibouw Algarve-Canvas

Algarve Canvas-pack


Bij aankoop van een Algarve Canvas terrasoverkapping met vast dak krijgt u de tweede Updown led aan halve prijs (Max. één Updown led aan halve prijs per dakdeel).

Promotie Batibouw Lapure

Lapure-pack


Bij aankoop van een Lapure terrasoverkapping krijgt u de tweede Fixscreen doekzonwering (kleinste maat)  aan halve prijs.

* De Batibouwacties zijn enkel geldig bij de Renson Ambassadors in België en Luxemburg van 1/02/2018 tot en met 31/03/2018.

Contactgegevens

Adres